Szállítási információk

Webáruházunkban csak Magyarországon belülre vállalunk szállítást.

A megrendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Igyekszünk minél előbb leszállítani a rendeléseket, de előfordulhat néhány napos csúszás. Vállaljuk, hogy rendelésedet 14 napon belül elküldjük. Arra viszont nem tudunk garanciát vállalni, hogy a szállító cég mennyi idő alat kézbesíti a csomagot. tipikusan ez 2-3 nap szokott lenni, de csúszások előfordulhatnak, különösen a zsúfolt időszakokban.

A rendeléseket a Magyar Posta és a Foxpost szolgáltatásaival juttatjuk el hozzád. A következő lehetőségek közül választhatsz:

Foxpost csomagautomatába 1000 Ft
Foxpost házhozszállítás 1500 Ft
Magyar Posta ajánlott levél 500 Ft
Magyar Posta csomag 2000 Ft

A megrenedelt termékek küldését kizárólag előre fizetéssel vállaljuk, utánvétre nincs lehetőség.

Webáruházunk automatikusan az adott rendelésnél használható szállítási módokat fogja felajánlani.

A küldemények nyomkövetésére a következő oldalak használhatók:

Magyar Posta nyomkövetés: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Foxpost csomagkövetés: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Extrém időjárásban növényeket, gumókat, hagymákat nem postázunk. Igyekszünk nyomon követni az időjárás változását, és, szükség esetén a weboldalunkon leállítjuk a rendelés lehetőségét. Előfordulhat azonban olyan váratlan helyzet, amikor a megrendelt termékek postázását kockázatosnak ítéljük. Ilyen esetben a késés tényéről és a várható szállítás időpontjáról e-mailben tájékoztatást küldünk.

Az általunk szállított magok és növények minősége nagyon fontos a számunkra. Csak olyan terméket küldünk vásárlóinknak, aminek a minőségében, a túlélésében biztosak vagyunk. Ennek ellenére előfordulhat olyan helyzet, amikor nem vagy elégedett a megrendelt termékkel. Ilyen esetben kérjük minél előbb keress meg bennünket az elérhetőségeink valamelyikén, és igyekszünk megoldást találni. Természetesen felelősséget vállalni csak a postára adás pillanatáig tudunk. A kézhezvétel utáni eseményekre, az esetleges elfagyásra, kiszáradásra, nem megfelelő vetésre felelősséget vállalni nem tudunk. Ezért kérjük, hogy olvasd el a vetési útmutatónkat és a megvásárolt magoknál megadott vetési módszert. Ha kérdésed van, akkor keress meg bennünket, igyekszünk segíteni mindenféle probléma megoldásában.

A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Kérjük, hogy olvasd el mielőtt tőlünk rendelsz.

Bízunk benne, hogy sok örömed leled a tőlünk rendelt növényekben. Szívesen látjuk a visszajelzéseket, a véleményedet az elérhetőségeink bármelyikén.